EC Consultancy Bedrijfsadvisering

Voor adviseurs

Samenwerking

EC-Consultancy werkt samen met partners als accountants, banken en financieel dienstverleners. Voor de cliënten van onze partners die in financieel zwaar weer verkeren, is de continuïteit voor alle betrokken partijen uiteraard de eerste prioriteit.

In onze samenwerking brengt EC-Consultancy de benodigde kennis op het gebied van bedrijfsvoering in. Samen met onze partners ontwikkelen wij oplossingen voor de cliënten en voeren deze uit. Vakkundig en adequaat staan wij de betreffende ondernemers bij en zorgen voor optimalisatie van de bedrijfsvoering en financiële processen. 

Rolverdeling

Als accountant, bankier of financieel dienstverlener heeft u een vertrouwensrelatie met uw cliënten. Wanneer een cliënt zich in financieel zwaar weer bevindt, of daarin verzeild te raken, staat u hem met de best mogelijke raad en daad ter zijde. Maar soms leiden omstandigheden ertoe dat de problemen niet door “reguliere” maatregelen kunnen worden opgelost.

Op zo’n moment is het goed dat u een vertrouwd specialist kunt inschakelen die een dergelijk traject kan begeleiden. Zo blijft uw relatie met uw cliënt onveranderd en kunt u rekenen op de best mogelijke oplossing, met zicht op continuïteit. Ook uw vertrouwensrelatie met bijvoorbeeld de fiscus, huisbankier en andere cliënten komt op deze manier niet onder druk te staan. Onze bedrijfsadviseur werkt samen met u en richt zich op de continuïteit van de onderneming en op de belangen en risico’s van de ondernemer. Daarmee is uw relatie met uw cliënt het best gediend en blijft u betrokken bij het totale proces. 

Specialisaties

De diensten die EC-Consultancy levert zijn: financiële herstructurering, begeleiding bij (dreigend) faillissement en begeleiding van ondernemers in zwaar weer.

 

Over EC-Consultancy

Nieuws en blog

Contact

EC Consultancy
Bilderdijklaan 118
3723 DG Bilthoven

Postadres:
Postbus 37
3720 AA Bilthoven

Tel.: 030 2661205
Fax: 030 2610945
Email: info@ec-consultancy.nl