EC Consultancy Bedrijfsadvisering

Digitalisering van de marketing

di, 03/03/2015 - 14:05 -- Ermelinda Brouwer

Als communicatiedeskundige bij EC Consultancy krijg ik vaak de vraag hoe ondernemers hun klanten het beste kunnen bereiken. Waar het vroeger ging om brochures en flyers draait het tegenwoordig steeds meer om communiceren via social media zoals Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Alles wordt steeds meer digitaal en brochures, flyers en gadgets verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Digitalisering van uw marketingacties heeft een groot aantal voordelen, zo kunt u met relatief weinig inspanning een groot publiek bereiken. Maar hoe laat u via social media aan uw klanten zien wie u bent en wat u kunt leveren? Hoe bokst u via social media op tegen de opkomende internetverkopen en hoe maakt u in een keer duidelijk wat uw meerwaarde is voor de klant?

Een bedrijfsfilm is hier het medium bij uitstek. Met een bedrijfsfilm kunt u uwgehele bedrijf in korte tijd goed in beeld brengen; u vertelt en laat zien wat uw bedrijf te bieden heeft en met 1 druk op de knop verspreidt u deze boodschap wereldwijd. Klinkt wereldwijd u te groot in de oren? U kunt het publiek ook beperken door middel van een nieuwsbrief waar u uw filmpje aan toevoegt, zo heeft u direct de juiste doelgroep te pakken. 

Maar hoe pakt u zoiets aan? Audiovisueel realiseren is niet eenvoudig. Daarom is het aan te raden het gehele proces uit handen te geven aan professionals. EC werkt hiervoor graag samen met AV Factoryte Zeist. Zij hebben alle middelen in huis om een productie van A tot Z  voor u te bedenken en realiseren. Het team van AV Factory bedenkt samen met uwat het ideale proces is, zodat het een onvergetelijke productie wordt en iedereen binnen zeer korte tijd de brochures en flyers is vergeten!

Wilt u meer weten over de zin en onzin van bedrijfsfilms of wilt u meteen een afspraak maken? Kijk dan op www.avfactory.nl


Over EC-Consultancy

Nieuws en blog

Contact

EC Consultancy
Bilderdijklaan 118
3723 DG Bilthoven

Postadres:
Postbus 37
3720 AA Bilthoven

Tel.: 030 2661205
Fax: 030 2610945
Email: info@ec-consultancy.nl